woensdag, juli 26, 2006

woensdag 26 juli

Zojuist was ik bezig met volkssport nummer 1 (was ophangen) en toen ontdekte ik brammetje! Hij liep (!) achter bij ons over de tegels......AAAARGH. Met al die rondstruinende katten kan dat nooit heel lang goed gaan.... snif. Mam maakt zich ook zorgen geloof ik, ze vliegt constant alarmerend rond. (Wie weet zag ik Kees en krijgt de tweeling vliegles, zou ook kunnen natuurlijk!)

Verder moest ik nog enorm lachen. Mijn buurman van 80+ jaar was net de wasmolen aan het uitzetten toen hij verzuchtte "blij dat ik het zonnetje vandaag nog even zie....". En natuurlijk een dikke grijns er bij ;)

Nee he, mam meent dat ze het beste overzicht houdt vanaf mijn schone was....GRRRR.

dinsdag, juli 25, 2006

yiehaaa!

Joepie! Mijn eerste FBI-project, de kerst-in-juli exchange heeft zijn nieuwe eigenaar gevonden! (Je herinnert je wellicht nog die toffe foto van de envelop?) Vanmorgen trof ik in mijn mailbox het ontvangst berichtje aan en ik mag zeggen dat Karen er blij mee en enthousiast over is. Wat een kick geeft dat als iemand met zoveel enthousiasme reageert op het pakket. Het blijft spannend, je maakt 'op goed geluk' iets voor iemand die je niet kent, doet een schietgebedje als je het post (want het moet natuurlijk niet kwijt raken!) en blijft hopen dat degene voor wie je het maakt er net zo blij mee is als jij zelf. Hier trouwens even een fotootje, anders weet je nog niet waar het over gaat....


Hopelijk komt deze week ook FBI-werk nummer 2 aan, dan kan ik tenminste weer rustig slapen.
Nu dan ook nog een kleine update van de tweeling.
Bram en Kees zijn de afgelopen dagen erg goed gegroeid. Pap en mam zijn nu erg druk met voeden. Brammetje is een echte lefgozer (links op de foto), hij staat al op de rand van het nest, Kees is altijd al wat voorzichtiger geweest, die doet het rustig aan. 't Zal vast niet erg lang meer duren voordat ze het huis verlaten..... en dan wacht de wijde wereld op hen. Tijd om op eigen benen te staan.... volgens mij maakt pap zich nog wel eens wat zorgen. Als ik hem tekeer hoor gaan denk ik dat er heel wat gebeurt, meestal valt het mee, maar ja.... het blijven ouders he ;).

zaterdag, juli 22, 2006

zaterdag 22 juli


Zo, vandaag is een tweede FBI-project aan zijn reis begonnen. Volgende week hoop ik dus heel wat dingen te kunnen showen! Op naar een volgend project, nee, maak je geen zorgen, ik zit voorlopig nog niet zonder!

Vandaag ook een paar druppels regen gehad, wat een verademing! Het lijkt helemaal wat te zijn afgekoeld, dus maken we nu misschien ook weer eens een goede nacht.

De lijster die heel dapper haar nestje durfde te maken in de hete periode heeft inmiddels een tweeling uitgebroed. Paps en mams vliegen af en aan en de koters zitten elke keer ongeduldig te piepen om meer. Erg leuk, ze zitten behoorlijk in het zicht, dus we kunnen de ontwikkelingen aardig volgen. Eerdaags maar een tweelingportretje maken, voordat ze uitvliegen!
Hier nog een foto van mams in de hitte

woensdag, juli 19, 2006

kerst-toestanden in juli???

Tjonge, jonge..... kerst-toestanden....in juli.... terwijl de mussen bijna dood van het dak vallen....
Normaal is anders ;).
Nee, ik heb afgelopen zaterdag mijn christmas-in-july cadeautjes ontvangen. Ze zijn echt prachtig, kijk maar:





Ik heb van Carin toestemming om de coole sneeuwman om te bouwen van kaart tot coaster. Ik vind het jammer om zo'n leuk borduurtje ergens in een doos te laten verstoffen. Als ik er een onderzetter van maak, dan zie ik hem elke dag! (klinkt het al verliefd?)

Ik heb zelf trouwens ook mij pakket vandaag gepost. Er zijn nu vast een aantal dames die hun postbode wel heel lief aan gaan kijken....
Ik zal jullie vast het pakket laten zien:




Wat zeg je? Zie je niet voor wie het is?
En je ziet ook geen cadeautjes???
Ja, kom zeg, eerst moet de ontvanger ze natuurlijk gezien hebben.....*grinnek.... daarna zal ik ze spoedig mogelijk showen, dat beloof ik ;).

maandag, juli 10, 2006

Tijd voor een update van mij

Zo, hallo allemaal, tijd voor een update. Het is nu vakantie, dus die 5 minuten kunnen er wel van af ;). Ben de laatste paar dagen erg druk geweest en heb dus het idee dat ik veel te vertellen heb, tenminste....
Vorige week dinsdag ben ik een dagje naar Jacqueline geweest. Had weer een hoop meegenomen, stofjes, borduurwerk en alweer geen steek opgeschoten! Dit is nu mijn nieuwe doel geworden: ik ga naar Jacqueline en zet geen steek.

Op de terugweg nog even een blonde dollie in een cabrio afgetroefd! Ha, had ik weer last van twingo-power. Voor degenen die mijn pittige (of moet ik aggressieve zeggen?) rijstijl kennen moet dit duidelijk zijn, voor de overigen zegt dit plaatje waarschijnlijk voldoende....


's Avonds lekker met mijn knulletjes en mijn zus naar het strand geweest, ff afkoelen.Rond half negen lagen de kleine kerels schoon gewassen in bed en na de koffie bedacht ik dat het tijd was om het cadeau voor de afscheid nemende juf eens af te maken.... Gelukkig bood mijn zus aan om een handje te helpen en zodoende konden we om 11 uur lekker met een glas rose in de tuin gaan zitten, een boompje opzetten over verhuizen en zo nog wat dingen. Het jufcadeau zag er zo uit:

Wat is er verder nog gebeurd... o ja, vrijdag hadden we de grondoverdracht van ons nog te bouwen huis. We zijn nu dus officieel 'groot'grondbezitters, hihi. Laat ze dan ook maar beginnen maar bouwen, ben nu wel nieuwsgierig aan het worden hoe het er uit zal gaan zien!

Nou, jullie zijn bijna bij. Nog wel wat geborduurt, maar ja... vooruit, ik zeg het nog maar eens, FBI-projecten ;).

Tot gauw!