zondag, februari 03, 2013

Ornamentjes SAL

Voor ik het vergeet... ik ben weer terug gekeerd naar het borduurhoekje. Voor de verhuizing was ik daar al lange tijd lid van, maar na de verhuizing was ik even toe aan een time-out en ben ik opgestapt. Inmiddels was ik erachter dat ik de groep behoorlijk miste en ik heb me in januari opnieuw aangemeld. Tot mijn vreugde ontmoet ik daar weer mensen van vroeger en natuurlijk ook gezellige, nieuwe borduursters!
Een van de dingen die je onmogelijk in je eentje kunt doen is SAL-len (Stitch-A-Long, ofwel, je borduurt met meerdere mensen, ieder op zijn eigen lap(je), tegelijk aan een zelfde soort werkje/onderwerp/afwerkmethode). Nu vind ik het zelf altijd heel leuk om te SAL-len, dus ik ben op het borduurhoekje een (kerst)ornamentjes SAL gestart. Iedere maand proberen we een ornamentje af te hebben.
Ik heb gekozen voor de 12 days of christmas van Dragon Dreams. De ontwerpster maakt zulke schattige draakjes en deze patronen heeft ze gratis gegeven op haar facebook pagina! Mijn ornamentjes zijn nog niet afgewerkt, maar het borduurgedeelte is al wel klaar. Voor de achterkant moet ik nog een mooi stofje gaan zoeken, dat zal wel op de handwerkbeurs, in Zwolle, gaan gebeuren.
Op dit moment zien mijn ornamentjes er zo uit...


Dragon Dreams - 12 days of Christmas - day 1 & 2 
DMC as suggested
BS in Kreinik for extra bling bling ;)

Daarnaast is er nog een ornamentje, maar die gaat nog reizen, dus die laat ik lekker nog niet zien...

1 opmerking:

Susan zei

Darling, ben jij nu al begonnen aan kerstornamentjes?! :P