dinsdag, augustus 01, 2006

wat brengt ons 1 augustus?

Zo, tijdje geen tijd gemaakt om te bloggen. Ik zat achter een paar van die jonge vogels aan, ze zijn met de noorderzon vertrokken en hebben nog steeds geen huur betaald. Ik zit nu met een leeg nest en een net zo lege portemonnee.... (geintje, maak je geen zorgen). Tot zover Bram en Kees.

Wat brengt ons 1 augustus nog meer? *tromgeroffel...... de verjaardag van Chantal! En daarmee de onthulling van nog een FBI-project. Voor dat ik tot de onthulling overga wil ik eerst Chantal een heerlijke dag wensen. Ik heb van haar vernomen dat ze met ingepakte cadeautjes op vakantie is gegaan en dat vind ik een extreem voorbeeld van wilskracht! Ik zou het niet kunnen, cadeautjes ontvangen en dan nog een week ingepakt laten..... Nu dan voor de nieuwsgierigen onder ons... vooruit... nog maar een... *tromgeroffel ;)


dit is dan de voorkant van de needlecase, hierna komt de binnenkantVerder ben ik momenteel weer bezig met een nieuwe lading FBI-projecten en de sal van sanman. Er zit erg veel ecru in en dat ben ik momenteel een beetje beu, maar ik moet wel opschieten, want eerdaags komt het volgende patroon. Nou ja, tandjes op elkaar, computer uit en prikken maar ;). Wie weet morgen een update.

Ik zou zowat nog een belangrijk nieuwtje vergeten. Er is (weer) een nieuwe versie uitgegeven van het befaamde 'groene boekje'... zucht. Ik baal van dat hele 'groene boekje' en haar vernieuwende ideeen. Het lijkt met elke "verbetering" onmogelijker te worden om fatsoenlijk Nederlands te spreken en/of schrijven. Nu hoorde ik op het journaal dat er enkele kranten en tv-zenders een tegenhanger hebben uitgebracht, het zogenaamde 'witte boekje'! Bij deze wil ik melden dat het 'witte boekje' mijn goedkeuring heeft, wat heet... "het witte boekje rules!"

1 opmerking:

jacq zei

o Bianca wat is ie ontzettend leuk geworden!!
ik wil dr ook 1 hihi.
ene ik een bedrijfje in oprichting die ze graag wil verkopen hihi grapje!!

groetjes jacq w