dinsdag, oktober 17, 2006

Time sure flies when you're having fun...

Time sure flies when you're having fun, maar ook als je beredruk bent kom ik stilletjes achter... Mijn laatste blogje is alweer geruime tijd geleden, dus tijd voor een nieuw stukje.
Om te beginnen zal ik melden dat ik erg druk ben met het regelen van diverse dingen voor ons huis. Zoals de meesten van jullie inmiddels weten ga ik verhuizen (met de rest van mijn clan natuurlijk!). We krijgen in het 'verre' een groter huis, zodat iedereen een eigen slaapkamertje krijgt en ook de rest van het huis is groter. Dus, grotere badkamer, woonkamer, slaapkamers... prettig dus. Inmiddels hebben we de eerste fotoos ook en wetend hoe nieusgierig jullie zijn zal ik er hier een paar plaatsen:


Op de voorgrond zien jullie de betonplaten waarop ons huis gebouwd gaat worden. Het hekwerkje zullen we tzt vast door een iets charmanter uitvoering vervangen ;).En dit is een plaatje van hoe het 'zou' kunnen worden, hihi. Nee, volgend voorjaar zal ons huis er ook zo ongeveer uitzien.
Maar dit is alleen de buitenkant... wat moet je toch een enorme hoop dingen regelen voor de binnenkant!
Stopcontacten, bovenlichten, keukendeurtjes, tegeltjes en badkuipen.
Ik wil er eigenlijk helemaal niet meer over nadenken, maar heb nog tegeltjes en badkuipen te gaan. Ik vind het vermoeiend om alles maar uit te zoeken. Bovendien zitten de meeste leveranciers ver weg, dus het kost me elke keer een hele dag! (En ja, ik weet het... dit zijn luxe-problemen.)

Wat is er de afgelopen tijd nog meer geweest... Ik heb nog 2 FBI-projecten cadeau gedaan, 1 voor de verjaardag van Diana en 1 voor Jacqueline d'r verjaardag (hier heb ik geen foto van, maar dat was eenzelfde kerstslinger als die ik voor mijn verjaardag kreeg. Dit maal geborduurd door Diana en mij samen.) Diana kreeg, hoe kan het ook anders, een needlecase.
Verder staat het borduren momenteel op een vrij laag pitje. Ik heb inmiddels wel een (geslaagde) poging tot hardanger gedaan. Voor de niet-kenners, het is borduren en er vervolgens gaten in knippen! Erg leuk. Verder weinig te melden... ik zal zo de badkamerleverancier eens bellen.... zucht.

3 opmerkingen:

fo-cus zei

Ja, jij gaat er nu vanuit dat jouw huis natuurlijk net zo mooi (liefst nog wat mooier) wordt. Wat zul jij gek staan te kijken als ze tóch plots besluiten er een binnenzee aan te leggen en op jullie perceel een vuurtoren neer te zetten! ;)

fo-cus zei

.. en ik bedacht me: zo'n needlecase.. als je daar nou eens een photocase van maakt door binnenin een soort van stoffen passepartout te maken? Hey, hey, hey? (c) Suusje! :P

Vrouwe Nack zei

hihi, als ze beginnen aan die binnenzee weet ik waar het idee vandaan komt ;)! En wat betreft de photocase... zit je te vissen naar het eerste exemplaar ;)?