dinsdag, mei 30, 2006

eindelijk bijgekomen van ons dagje belgie

Hoi allemaal!
Tijd om weer even bij te kletsen. Afgelopen zondag ben ik met Diana en Jacqueline naar Belgie geweest. Gezellig op visite bij Chantal, Ilse en Iris. Om 8 uur zijn we vertrokken en na een soepel verlopen trip kwamen we rond 11 uur bij Chantal aan. Na een bak koffie kwamen de babbels los. We hebben heerlijk bij gepraat, onze werkjes nog geshowd en toen was het tijd voor het middag eten. De man van Chantal had voor ons gekookt. Aardig he. Moet hij eerst al ons gekakel doorstaan en dan ook nog voor ons koken! Het was heerlijk, nogmaals bedankt.
Aan het begin van de middag voelde Iris zich zo naar dat ze uiteindelijk toch maar naar huis ging. Verstandig, hoewel ze er wel moeite mee had. 's Middags nog een heerlijk stuk aardbeientaart gehad ter ere van de verjaardag van Iris. Nog een paar baantjes geprikt en toen de terugreis aanvaard. Net voor antwerpen stonden we een half uur in de file. Daar wordt je toch erg melig (of sacherijnig) van. Grapjes als 'met deze snelheid kun je in ieder geval de borden goed lezen' zijn dan al gauw leuk. Nadat de file was opgelost zijn we volgas richting nederlandse grens gegaan. Jacqueline d'r maag liep op ons voor, zodat we direct na de grens zijn gestopt om het zaakje weer op zijn plaats te krijgen (brrr). Als afsluiter haalden we nog een Mc. Flurry. Ik moet er wel bij zeggen dat ik, hoewel ik aan het stuur zat, ben gedwongen om om te rijden via die Mc. Donalds.....hahahaaaa (Is er iemand die dat gelooft?)
Ik kijk terug op weer een gezellige dag en nu op naar de volgende. Zaterdag gaan we er weer voor, maar dan wat dichter bij huis.
O ja, ik heb ook weer een werkje af, maar die mag ik (alweer) niet laten zien. Weer zo'n CIA/FBI werkje ;).
Tot gauw!

Geen opmerkingen: