zondag, juni 18, 2006

stofverfen bij Dreamline

Vrijdag ben ik met mijn schoonzus wezen stofverfen bij Dreamline (http://www.dreamline.nl) . Wat een leuke dag heb ik gehad! Het verfen op zich was al erg leuk, maar zaterdag de stoffen wassen was nog spannender. Eerst maar even over het verfen.
We hadden een leuke 'juf' met een adremme inslag. We hebben verschillende stoffen gezien en geverfd. We hebben een uitgebreide uitleg gekregen over de verf, de kleuren en de stofjes. Daarnaast hebben we ook verschillende technieken gebruikt.
Tussen de middag kregen we een heerlijke lunch en omdat dreamline behalve verf ook quiltstoffen verkoopt, was ik ook nog behoorlijk wat tijd kwijt met snuffelen. Ik wilde de hele winkel wel hebben, maar dat zou wat erg in de papieren lopen... Ik denk dat ik nog wel eens op zaterdag naar mijn schoonzusje ga, dan kunnen we samen nog eventjes struinen ;).
Tja, ik kan nog een hele hoop vertellen, maar dat zal voornamelijk neerkomen op leuk, dus dat bespaar ik jullie. De resultaten! Hier komen ze.1 opmerking:

jacq zei

wauw wat een mooie stofjes ik ga voor de heledonkere blauwe grote lap die vin ik om te kwijlen zo mooi, ene een gemeleerde blauwe ook en die rode wauw hihi

ene wist niet dat jij zo'n mooie moes tuin had???

groetjes jacq