maandag, juni 12, 2006

Wat heb ik nu weer aan mijn fiets hangen???

Nou ja, wat heb ik nu weer aan mijn fiets hangen? Weer zo'n dag uit het bewogen leven van vrouwe nack ;). Om te lezen wel grappig, maar om mee te maken.....grrrrrr. Ik was witheet.
Okay, voor ik verder ga zal ik jullie deelgenoot maken van mijn belevenis.

Onze oude tuinset, die echt ooit wit is geweest, is helemaal af. De tafel bevindt zich al geruime tijd op de stort, nadat 'ie door mijn zoons vakkundig gesloopt was.... Er is ook al 1 tuinstoel diezelfde kant op gegaan. Drie tuinstoelen en het onbedwingbare verlangen tot barbequen zijn niet met elkaar te verenigen.

We zijn eind van de middag naar de welkoop gereden om daar een mooie hardhouten tuinset te bestellen. Uitklapbare tafel en 6 (!) stoelen, teakhout gecombineerd met aluminium. Ik sta vrolijk aan de infobalie om mijn gewenste tuinset te bestellen en natuurlijk om te vragen of ze 'em wel willen bezorgen, want in een Twingo krijg je een hoop, maar je kunt ook overdrijven....
Staat die dame me vriendelijk toe te knikken, ja, ze snapt mijn probleem, nee, dat gaat natuurlijk niet in zo'n autootje. Ze heeft echter een blik die mij zegt dat ik het lekker zelf uit moet zoeken en doet ook geen enkele poging behulpzaam te zijn. Tja, servicebalie..... ik snap nu waarom er infobalie staat!

Bij deze doe ik aan iedereen een oproep om mijn lokale Welkoop te boycotten!
Er zit hier dichtbij een andere welkoop, daar moet je heen. Ik belde met mijn probleem om te zien wat ze voor me zouden kunnen betekenen, wellicht een telefoonummer voor klachten? Krijg ik een bijzonder vriendelijke dame aan de telefoon, ze begint zelf over brengen, tegen een vergoeding, maar die betaal ik graag. Vervolgens gaat ze (uit zichzelf!) aan het rekenen. De tuinset is met 4 stoelen in de aanbieding, dus maakt ze voor mij een mooie prijs. Kijk, dat bedoel ik met service, er zijn dus mensen die het snappen.
Bij deze, Welkoop Harderwijk, Bedankt!

Ik denk dat ik nog wel een klaagbrief naar de centrale welkoop ga sturen. Die dame hier had toch gewoon kunnen zeggen dat ik met Harderwijk moest bellen. (En me die blik van 'no hablo ingl├ęs' kunnen besparen!)
Maar goed, morgenmiddag rond half twee heb ik weer een tuinset! mmmm, meteen een bbq plannen....

En dat terwijl ik zo'n lekkere dag achter de rug heb. Ben vanmorgen gezellig naar Jacqueline geweest. Ik blijf het proberen, neem iedere keer dapper mijn borduurwerk mee, maar krijg eigenlijk geen kans om te prikken. We kletsen teveel ;)!

1 opmerking:

Judith zei

Je zou ze toch zo'n winkel. Ik heb dat trouwens ook altijd bij Jacqueline, klets ook alleen maar.